Top kontakt

tel: 023/385-350     fax: 023/638-376     e-mail: info@bure.hr

Traži

Slideshow

Tjedne akcije

Bure i ove godine sudjelovao na Biogradskom stolu

201306 Gastro stolBure d.o.o. i ove godine je bio dio najveće turističke gastro manifestacije u Dalmaciji – Biogradskom stolu. Posjetitelji stola imali su priliku degustirati delicije domaćih proizvođača čiji proizvodi su dio bogatog asortimama Burinih trgovina.

 

Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica grada Biograda na Moru te sekcija ugostitelja Biograda već osmu godinu za redom organiziraju Festival izvorne hrane, pića,gastronomskih delicija izvornog suvenira i folklora – Dugi svehrvatski eno eko gastro etno stol  - Spojimo zeleno i plavo, od 2012. godine objedinjenog pod nazivom BIOGRADSKI STOL 2013.
Festival se održao 31. svibnja te 1. i 2. lipnja (petak, subota i nedjelja) u gradu Biogradu na Moru na Obali kralja Petra Krešimira IV.
"BIOGRADSKI STOL uvod je u turističku sezonu i iz godine u godinu izaziva sve veći interes kako domaćih tako i stranih gostiju. Festival je izložbeno – prodajnog i edukativnog karaktera. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača iz svih županija Lijepe naše, a kao i proteklih godina ugostiti ćemo i neke od europskih zemalja", izjavio je Ivo Eškinja, direktor Turističke zajednice.