Top kontakt

tel: 023/385-350     fax: 023/638-376     e-mail: info@bure.hr

Traži

Slideshow

Tjedne akcije

Marina Vidas preuzela automobil

Bure Marina Vidas  kopijaMarina Vidas iz Turnja, majka šestomjesečnog Šimuna, nije mogla prikriti uzbuđenje prilikom preuzimanja glavne nagrade – automobila Renault Twingo Expression SC70 koji je osvojila u Burinoj nagradnoj igri „Evo nas i godine, da Vam podijelimo nagrade nove“.

Nije očekivala dobitak jer dosad nikad ništa nije osvojila na nagradnim igrama. Za Burinu nagradnu igru ubacila je dva kupona od kojih joj je jedan donio vrijednu nagradu.
„Ni ne sjećam se kad sam ubacila kupon. Uvijek kupujemo nešto u Bure Centru za Šimuna pa samo vjerojatno u jednoj od tih kupovina ubacili kupon koji nam je donio automobil“ izjavila je Marina Vidas.

Burina nagradna igra „Evo nas i godine ove, da Vam podijelimo nagrade nove“ trajala je od 20.10.2014. do 08.02.2015., a pravo sudjelovanja su imali svi koji su u navedenom periodu obavili kupovinu u minimalnoj vrijednosti od 500 kn u maloprodajnim objektima Bure. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je preko 100 tisuća kuna, svakako i više nego dobar razlog za sudjelovanje.

Veliko izvlačenje dobitnika održano je nedjelju, 8. Veljače, u Bure Centru u Biogradu na Moru pred mnoštvom znatiželjnih posjetitelja, a pod budnim okom tročlane komisije Roberte Golem, Željke Božin i Marije Zrilić, te javnog bilježnika Dušana Kvartuča. Izvučeni su i dobitnici devet poklon-bonova u vrijednosti od 500,00 do 3000,00 kuna. U zabavnom i kulturno-umjetničkom programu nastupile su Biogradske mažoretkinje, KUD „Kralj Tomislav“, Ivana Begović i Jakov Šuto iz zadarske glazbene udruge „Libreto“, mali manekeni modne revije trgovine „OshKosh“, plesačice iz plesne udruge „U pokretu“na čelu s voditeljicom Suzanom Đerđa, a za fritulijadu pobrinule se udruga „Žene s osmijehom“. Program je vodila voditeljica i suorganizatorica programa Vedrana Artuković.