Top kontakt

tel: 023/385-350     fax: 023/638-376     e-mail: info@bure.hr

Traži

Slideshow

Tjedne akcije

Izvučeni dobitnici drugog kola nagradne igre "Evo nas i godine ove, da Vam podijelimo nagrade nove"

Izvlacenje webU nedjelju, 8. veljače, od 16:00 sati u Bure Centru održano je izvlačenje dobitnika drugog kola Burine nagradne igre. Saznali smo ime dobitnika glavne nagrade.

Osmogodišnja učenica 2. razreda Karla Gulan iz Biograda donijela je neizmjernu radost Marini Vidas iz Turnja, dobitnici glavne nagrade igre „Evo nas i godine ove, da vam podijelimo nagrade nove“!

Za volan osobnog automobila Renault Twingo izloženog u prizemlju Bure Centra i vrijednog 72.234,70 kuna sjest će sretna dobitnica iz Turnja koja će nagradu preuzeti tijekom ovog tjedna. Pred mnoštvom znatiželjnih posjetitelja, pod budnim okom tročlane komisije Roberte Golem, Željke Božin i Marije Zrilić, te javnog bilježnika Dušana Kvartuča, izvučeni su i dobitnici devet poklon-bonova u vrijednosti od 500,00 do 3000,00 kuna. U zabavnom i kulturno-umjetničkom programu nastupile su Biogradske mažoretkinje, KUD „Kralj Tomislav“, Ivana Begović i Jakov Šuto iz zadarske glazbene udruge „Libreto“, mali manekeni modne revije trgovina „OshKosh“ i „Benetton“, plesačice iz udruge „U pokretu“, a za fritulijadu pobrinule se udruga „Žene s osmijehom“. Program je vodila zadarska manekenka i voditeljica Vedrana Artuković.

OVDJE možete pogledati dobitnike drugog kola.

Imena dobitnika